Livsmedelsslang Rengöring

2019-10-04 14:00:00

Veckans slangtips v.41 - vägledning vid rengöring av livsmedelsslang.

Här under finner ni tips på rengöringstekniker till era livsmedelsslangar.

Ånga: Max. 130 ° C under 30 minuter.


Syror: (fosforsyra, salpetersyra, svavelsyra och rengöringsmedel som innehåller dessa) maximal koncentration 2% vid 25 ° C

Baser: (natriumhydroxidlösning, natriumkarbonatlösning och rengöringsmedel som innehåller dessa) Maximal koncentration 2% vid 80 ° C.

Desinfektionsmedel: (perättiksyra) 500 ppm 25 ° C.

Våra livsmedelsslangar har blåa yttertubar som ej färgar av sig vilket innbär att man inte behöver oroa sig för märken på golv och väggar.

https://rallab.se/livsmedelsslangar/

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy